OM OSS

Vi tror att vi genom personlig service och passion för det vi gör, ska kunna erbjuda våra kunder möjligheten att bygga sin personliga stil genom omsorgsfullt handplockade produkter från endast välkända varumärken. Ingen annanstans i världen hittar du exakt denna mix av kvalitetsvarumärken i en och samma butik. 

HISTORIEN OM ACTIVE LIFE

Allting började på Nygatan 36 i Linköping. Tomas Malm, vår grundare, hade länge letat efter rätt lokal att få starta sin butik i. Han hade länge saknat en butik med lite mer välkända varumärken som stod för kvalité och funktionalitet. Med över 20 års erfarenhet av mode hittade han äntligen sin första lokal. Drömmen blev verklighet, Active Life slog upp sina dörrar för första gången 1998 på Hospitalstorget i Linköping. Efter några år hade vi vuxit ur lokalen och flyttlasset gick till Galleria Filbyters nedervåning i Linköping. Efter några år där hade vi återigen vuxit ur vår lokal och flytten gick en trappa upp. På bästa möjliga adress. Nu hittar ni oss på entrévåningen i Galleria Filbyter, Linköping. Idag, nästan 20 år senare, levererar vi kläder till män och kvinnor i hela Sverige.

MODE FÖR STAD, SJÖ & SNÖ

Vår vision är att du som kund, alltid ska hitta det senaste modet, till dem klassiska vinterjackorna och båtskorna hos oss. Våra kläder kan användas på stan & landet, likväl som på sjön. Tidlöshet och enkelhet är våra ledord. 

TRYGGHET

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi dig fri frakt, fria byten samt fri returfrakt inom 14 dagar, om du inte är nöjd med ditt köp. 
När det kommer till logistik och betalning sammarbetar vi endast med välkända sammarbetspartners så som Posten, Klarna, Mastercard, Visa m.m. Likväl gäller det även valet av leverantörer. Vi garanterar att alla våra produkter är äkta och kvalitetssäkrat. Allt för att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss. 

FÖRETAGSUPPGIFTER

Adress: Stora Torget 5 
Postnr: 582 19, Linköping
Telefon: 013-10 30 60
Mail: info@active-life.se
Orgnr: 556557-0701